Haber

Düzce’de 294 bin 357 seçmen sandık başına gidiyor

Düzce’de 294 bin 357 seçmen sandık başına gidiyor

DÜZCE – Düzce’de Cumhurbaşkanlığı 2.Cinsiyet Seçimi için oy verme işlemi sabah saat 08.00 itibari ile başladı. İl genelinde 294 bin 357 kayıtlı seçmen sandık başına gidiyor.

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 50’yi geçemeyince seçimler ikinci tura kaldı.

Türkiye’yi 5 yıl yönetecek Cumhurbaşkanı’nın seçimi için düzenlenen ikinci cinsiyet seçimi için Düzce’de 294 bin 357 kayıtlı seçmen sandık başına gidiyor. İl genelindeki okullarda seçimler için 985 sandık kuruldu.

Saat 08.00’de başlayan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Düzce ili genelinde polis ve jandarma ekipleri gün boyu sahada olacak. Oy kullanmanın yapılacağı okul binaları ve çevresinde kuş uçurmayacak olan ekipler, oy sayımı sırasında ve Cumhurbaşkanı belirlendikten sonra siyasi partilerin ve olası toplanma alanlarının önünde geniş güvenlik önlemi alacak. Yine bugün 18 Temmuz Düzce’de sandıkların açılacağı gün, Kapalı SporSalona giden tüm yollar araç trafiğine kapatılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu