Haber

Salomon Cappadocia Ultra-Trail 10. yılını kutlamaya hazırlanıyor

Dünyanın dört bir yanından binlerce koşucuyu Kapadokya’da buluşturan Salomon Cappadocia Ultra-Trail, 2023 yılında 10. yılını kutlayacak.

İlk düzenlendiği 2014 yılında 176 katılımcı ile yolculuğuna başlayan ve giderek bir koşu festivaline dönüşen, dünyanın dört bir yanından binlerce koşucuyu Kapadokya’nın masalsı atmosferinde buluşturan Salomon Cappadocia Ultra Trail, kutlama heyecanı yaşıyor. 2023’te 10. yıl dönümü. Uluslararası SporGeleneksel olarak Ekim ayının üçüncü haftası Kapadokya’da düzenlenen Kapadokya Ultra-Trail, Türkiye’nin tanıtımına ve yayılmasına öncülük eden Argeus Travel & Events tarafından Salomon’un isim sponsorluğunda 14-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. spor kültürü düzenlemelerindeki başarısı ile.

Salomon Cappadocia 2023 için kayıt heyecanı başladı

Cappadocia Ultra-Trail, 10. yılına özel kategorileri ve sürpriz ödülleriyle koşu tutkunlarını Kapadokya’da ağırlamaya hazırlanıyor. Pandemi döneminde sağlık çalışanlarına uygulanan ve her yıl kayıtlarda bir meslek grubuna yapılan özel indirim; Cumhuriyetin 100. yılında öğretmenler için yüzde 50 olarak uygulanacak. Dünyanın dört bir yanından binlerce koşucuyu Kapadokya’da buluşturacak organizasyon için koşucular online kayıt yaptırabilecek.

Ayrıca bu yıl ilk kez Kapadokya Takım Oyunları CMT ve CST parkurlarında 16-18 yaş grubu yer alırken, 23 yaş altı öğrencilere tüm parkurlarda yüzde 50 indirim sağlanacak.

Kapadokya Ultra-Trail 2023 kategorileri şu şekilde olacak:

Salomon Cappadocia Ultra-Trail: 119 kilometre

Salomon Kapadokya Orta Patika: 63 kilometre

Salomon Kapadokya Kısa Parkuru: 38 kilometre

Kapadokya Takım Oyunları Orta Patika: 63 kilometre (Minimum 2 kadın 6 kişilik takım)

Kapadokya Takım Oyunları Kısa Parkur: 38 kilometre (Minimum 1 kadın 3 kişilik takım)

Kapadokya Takım Oyunları CUT: 119 kilometre (2 kişilik takım) – İSTANBUL

olurajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu